Een foto zegt meer...
Blijf op de hoogte en volg Hilde
22 April 2012 | Italië, Rome
Van 18 t/m 22 april bezochten vriendinnetje Linda en ik de prachtige, historische stad: Rome!
We hebben genoten! Natuurlijk van de geweldige bouwwerken, maar ook van het heerlijke eten en de gezelligheid :-)
Elke dag zijn we er vroeg op uit getrokken en dankzij het heerlijke weer, hebben we heel erg veel kunnen zien en doen…alleen toen we naar Vaticaanstad liepen, hadden we onze paraplu nodig. De Sixtijnse kapel was adembenemend en natuurlijk ontbraken het Colosseum, Forum Romanum, het Pantheon, de Spaanse trappen, de Trevi Fontein, Basilica di San Giovanni in Laterano, etc. en ook vele tussengelegen sfeervolle pleintjes en straatjes niet aan ons bezoek! Het was allemaal geweldig om te zien, te ervaren! Het voelde alsof we constant door een historisch openlucht museum liepen.
Dat Rome niet alleen historie is, ontdekten we toen Linda de voordeur van ons hotel probeerde te openen door aan een touwtje te trekken… gelukkig zag ik net op tijd dat het een electriciteitskabeltje was wat naar een drukknopje leidde ;-)
In het kader van “een foto zegt meer dan 1000 woorden”, laat ik het verslagje hierbij :-)
Saluti!